zondag 29 oktober 2017

We {heart} crafting - Scrap Sunday

Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Ik heb vandaag beide gecombineerd, ik heb een layout gemaakt met de allerlaatste restje van het papier Oh So Eclectic. Geeft jou dat ook altijd zo'n goed gevoel als je al het papier van een lijn hebt opgemaakt?

Ik zag op pinterest een layout met dit papier en heb deze layout als basis genomen. Ik had nog een leuke foto van een scrapzondag bij Veronique. Foto en papier paste perfect. De stempelset Crafting Forever maakte deze layout compleet!

De afbeeldingen van de Crafting Forever set heb ik ingekleurd met de nieuwe Stampin' Blends, die vanaf 1 november verkrijgbaar zijn. Wat een fijne stiften om te kleuren zijn dit zeg, hiermee kan iedereen inkleuren als een pro. Zelfs ik!
Nog tot en met 31 oktober kun je profiteren van de papier actie van Stampin' Up! Je krijgt dan 4 pakken design papier voor de prijs van 3. Leuke actie toch! Het papier wat ik heb gebruikt zit ook in deze actie.  Klik {hier} om alle lijnen te zien die in deze actie verkrijgbaar zijn. Wil je mee profiteren stuur met dan uiterlijk morgen een berichtje met jouw bestelling en ik bestel ze voor je meer!

Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.


Product List

3 opmerkingen:

 1. Hij is weer leuk! Ik voel een lift aankomen.... we moeten dus weer een nieuwe foto maken. Groetjes Veer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk Monique.....mooi papier heb je gebruikt!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat is deze lo weer leuk geworden. heerlijk om saampjes zo af en toe te scrappen.
  en wat een leuke challenge je oude lijnen wegwerken.
  fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen