zondag 22 oktober 2017

Scrap Sunday - NY

Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Deze layout is één van mijn favorieten. Leander geniet van de rust in Central Park met op de achtergrond de grote gebouwen van de stad.

Met de stempelset "in the City" heb ik die achtergrond willen nabootsen. Grote gebouwen gestempeld in zwart/wit en een aantal ingekleurd. De verdere kleur op het papier heb ik met de packaging techniek aangebracht op het papier. (packaging techniek: je doet wat inkt op een stukje plastic, van bijv, een verpakking, spuit daar wat water overheen en vervolgens breng je de kleur aan op je papier. Je kunt op deze manier de mooiste achtergronden maken).

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.Vind jij het ook leuk om eens te komen scrappen?
Op zaterdag 25 november organiseer ik een Scrap Workshop samen met mijn collega vriendinnen Leoni en Caro. Op deze dag maken we een mini-album, een scrap layout en als er nog tijd over is een aantal kaartjes.
Klik {HIER} voor meer informatie. 
Wil je je opgeven, vul dan snel het aanmeldingsformulier in!

Klik {HIER} om je aan te melden.

Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.


Product List

3 opmerkingen:

 1. Wat heb je een prachtig layout gemaakt Monique.....schitterend!
  Groetjes en een fijne zondagavond,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een super leuke lo heb je gemaakt Monique. ik ben erg jaloers op jullie dat jullie daar zijn geweest ik wil dat ook al zo lang. De stempels heb ik ook maar zitten nog netjes in het doosje . erg he maar het komt goed. ik wilde ze gaan gebruiken voor project life.

  fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen