zaterdag 7 januari 2017

Gloednieuw! - bloghop Creatieve Harten


 Vandaag is er weer een gloednieuwe bloghop!
Een aantal collega's uit het team Creatieve Harten laten vandaag een hoop gloednieuwe producten zien en natuurlijk daarbij veel voorbeelden die je met deze nieuwe producten kunt maken. Allemaal om je te kunnen inspireren. Welkom en geniet!

 Ik heb gekozen om iets te laten zien met de nieuwe set 'Lift me Up".  Ik ben weg van luchtballonnen en hoop ooit nog eens een ballonvaart te mogen maken.  Deze set stond dus gelijk op mijn verlanglijstje.

Ik vond in de kast nog wat kleine canvasjes (wie wat bewaart heeft wat!) en daar wilde ik wat mee doen. Eén van deze canvasjes (20x20 cm) heb ik gebruikt om mijn droom om ooit eens een ballonvaart te maken vast te leggen, een soort "bucket-list"-canvas dus!
 

Ik maakte het canvas eerst goed nat en heb het daarna bewerkt met verschillende blauwe kleuren inkt: Soft Sky, Pool Party en Bemuda Bay, ik heb het aangebracht met Aqua Painters. Even lekker een beetje kledderen.
Toen het canvas droog was heb ik in Pool Party de wolkjes gestempeld en met zwart een aantal luchtballonnen. Omdat het materiaal niet egaal is komt de afdruk ook niet egaal op het canvas, maar dat vind ik wel leuk, lijkt het net of ze al wat verder weg zijn. Nog een afdruk op wit papier gestempeld en een aantal stansjes van de luchtballon in wit en zwart gestanst. Deze heb ik om en om op elkaar geplakt, zodat het een 3d item wordt. Een leuke tekst erbij en voila! Ik ben blij met dit canvas!

hier zie je hoe de luchtballon is opgebouwd:Ook maakte ik nog wat kaartjes, ik zit geloof ik in mijn zwart/wit fase, kijk maar:
 

 

 
Onderaan dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt, klik je op een afbeelding dan kom je direct in mijn webwinkel terecht.  Je kunt hier gelijk je bestelling plaatsen als je een credit card hebt, heb je die niet dan mag je jouw lijstje ook naar mij mailen, dan verzorg ik de bestelling voor je!
Vergeet niet dat je nu voor elke € 60,- een gratis product uit de Sale-a-Bration folder mag uitzoeken, dat is nog eens leuk winkelen!
 
Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren, bedankt voor je bezoek!
Klik op de button om naar Sandra te gaan in deze bloghop. Nog veel plezier!

http://wp.me/p7iStt-se
 
Lotte Noordzij   
Jolan Meurs   
Monique de Kok       Je bent nu hier!

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten