woensdag 4 januari 2017

De nieuwe catalogus en Sale-a-Bration!

Vandaag is het zover!
De nieuwe voorjaars-/zomer catalogus is uit, iedereen kan vanaf vandaag de nieuwe producten bestellen om er de mooiste creaties mee te kunnen maken.
Klik op deze link of op de foto van de catalogus hiernaast en je kunt de online catalogus inzien. Wil je liever een papieren versie?  Stuur me gerust een berichtje.
 
Vanaf vandaag is ook de Sale-a-Bration begonnen. Vanaf vandaag mag je bij elke € 60,- die je besteed een gratis product uitzoeken uit de speciale Sale-a-Bration folder!
Hoe leuk is dat!
Gewoon een gratis product!
Kies een stempelset of papier of lint, het is helemaal aan jou. Bestel je voor € 120,- dan mag je twee producten uitzoeken, enz.
De Sale-a-Bration folder kun je hier of hiernaast ook aanklikken en online bekijken. Uiteraard stuur ik deze  mee als je de voorjaarscatalogus bij me aanvraagt.
 
Komende weken laat ik veel nieuwe ideetjes zien met producten uit de nieuwe folder, a.s. zaterdag is er weer een geweldige bloghop waaraan ik samen met een aantal collega's meedoe. Dat belooft weer een enorme hoeveelheid inspiratie!
 
Dit kaartje is gemaakt met een nieuwe set, de Cool Treats, een hele vrolijke set met heel veel verschillende ijsjes. Hiermee kun je de leukste kaarten maken voor veel gelegenheden. Om te beginnen een eenvoudig, lief kaartje.
Wil jij hem ontvangen?
Ik stuur hem met plezier naar je op, laat maar een berichtje achter!


 
Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten