zaterdag 2 juli 2016

Vakantie! - Creatieve Harten Bloghop


Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten!

Wij hebben voor jullie een heleboel SUperleuke en mooie projecten die alles te maken hebben met het thema “Vakantie”, zodat je lekker veel inspiratie kunt opdoen voor jouw eigen projecten die je kunt maken. Denk hierbij aan kaarten, maar vooral ook aan Project Life en scrapbooklayouts, zodat je na jouw vakantie nog na kunt genieten van al die fijne herinneringen. Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er op dit moment zijn.
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer.


Vakantie.... dan denk ik aan zon, zee, strand en zwoele zomeravonden. Zomeravonden, bijvoorbeeld in onze tuin op de loungebank, met een heerlijk drankje en onze tuin verlicht met kaarsen in leuke windlichten.
 
Die windlichten hebben mij geïnspireerd voor de volgende kaarten.  Met de set "Jar of Love" en "Build a Birthday" maakte ik leuke tafereeltjes van met kaarsen gevulde windlichten.
 
Zo zie je maar weer eens dat je verschillende stempelsets prima kunt combineren om er weer hele andere creaties mee te kunnen maken. Dat is ook het leuke aan stempelen en aan de prachtige producten van Stampin' Up!. Creativiteit kent geen grenzen.
  
 
 
 

 
 
 
Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.

SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

 
Het volgende blog is van Angélique

http://stempelkeuken.blogspot.com/2016/07/creatieve-harten-bloghop-thema-vakantie.html
 
http://www.destempelolifant.nl/creatieve-harten-bloghop-vakantie/
 
Hieronder de complete lijst met deelnemers van deze bloghop:
 
Monique de Kok   hier ben je nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten