zaterdag 9 juli 2016

All-Inclusive

Ik wil vandaag eens de aandacht leggen op de "All-Inclusive Kits" die in de catalogus staan.

Twee kits - de "Oh Happy Day Card Kit"  en de "Watercolor Wishes Card Kit" ( te vinden op blz. 6/7 en 8/9) die helemaal compleet zijn om 20 kaarten te maken.

Het enige wat je zelf nog moet toevoegen is lijm en een schaar, verder zit alles erin! Kaarten, enveloppen, stempels, inkt en een stempelblok en genoeg embellishments om de kaarten te kunnen maken. Er zit een complete beschrijving bij zodat je zo aan de slag kunt.

Zo'n kit is ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie als je toch iets te knutselen wilt meenemen maar ook weer niet teveel. Ook is deze kit ideaal voor beginners, je kunt zonder al te veel te moeten aanschaffen erg leuke kaarten maken.

Deze kit kost € 42,50, wat dus per kaartje slechts € 2,13 is - daar koop je bijna geen kaart meer voor tegenwoordig!- en... je houdt er een stempelset en inkt aan over die je nog weer vaker kunt gebruiken.
Al met al een hele leuke kit dus!

Bestel je deze kit in juli of augustus bij mij, dan zijn de verzendkosten voor mijn rekening en wordt de kit gratis bij je thuis bezorgd!
 
Als je deze bestelling plaatst in de maand juli en je vult je bestelling aan tot € 60,- dan krijg je als bonus ook nog eens een bonuscode van € 6,- die je weer kunt besteden in augustus. Helemaal een leuke deal dus!

Ben je ge├»nteresseerd?  Ik bestel de kits met alle plezier voor je, stuur me maar een berichtje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten