maandag 21 april 2014

love washi

Wat is dat toch leuk om te gebruiken: washi tape. Daar kun je ook niet genoeg van hebben. Gelukkig is deze nieuwe doos groot genoeg, er passen er nog wel een paar bij!
 

PP My Minds Eye; stempel; spray inkt; houten sterren; thickers; paperclip.

3 opmerkingen:

 1. Super layout Monique!! gaaf gedaan met die driehoeken!!! en je hebt helemaal gelijk, je kan niet genoeg washi tape hebben!! :)

  Trouwens, vergeet je niet je layout met die andere driehoeken schets te uploaden bij Purple Pumpkin?!! Je hebt nog tot het eind vd maand de tijd! Ik zou het hartstikke leuk vinden als je dat deed!! Hier is de link alvast (hint hint!) http://purplepumpkincrafts.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi hoi
  weer een leuke lo heb je gemaakt en ook ik vind al die rollentjes met al die mooie kleuren erg leuk. Maar ik moet zeggen ik gebruik ze erg weinig. Maar het staat erg leuk in mijn kamer ik heb ze in twee grote potten zitten.

  gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk al die washi! Leuke LO met die driehoekjes.

  BeantwoordenVerwijderen