zaterdag 5 april 2014

Honfleur, love the colors.

Ik loop weer flink achter in het laten zien van layouts, hier eentje die ik in januari al gemaakt heb. Van onze vakantie in Normandie, toen we op de terugweg ook nog even het schattige stadje Honfleur bezochten. Druk en toeristisch, maar de haven met al die leuke kleurtjes is echt een bezoek waard. Erg leuk!
 
CS; PP Crate Paper; washi tape; stans Tim Holtz;

3 opmerkingen:

 1. Prachtig al die vrolijke kleurtjes van zowel het haventje als de layout! (Op de één of andere manier verwacht ik zo'n haventje helemaal niet in Normandië). Ik kijk nu al uit naar de rest van je layouts.

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh mooi Monique !! Wat een prachtige foto ook !
  Tot zaterdag !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schattige layout, echt mooi!! & Crate Paper is echt mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen