maandag 26 maart 2012

Grow

Dit keer een romantische layout, ook wel eens leuk om te doen! Ik had deze foto, genomen afgelopen najaar tijdens de landelijke appelplukdag en ik wilde deze graag scrappen. Dit papier van The Girls' Paperie vind ik hier erg mooi voor, en met wat swirls, een doilie en wat roosjes vind ik hem weer erg leuk!


en nog wat details:Bedankt weer voor je bezoek en je berichtje!


4 opmerkingen:

 1. Prachtig. Zowel de foto als de LO. Papier is er weer perfect bij, ook de bloemetjes!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk! Een aparte foto maar dat is ook weer eens geweldig om te gebruiken! Prachtig papier ook!

  Liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk stijl. Complimenten.

  Team www.bosbloemenbezorgen.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh, heel erg mooi, prachtige foto, het water loopt me in de mond!!! het papier past er super mooi bij.

  Groetjes,
  Irene

  BeantwoordenVerwijderen