dinsdag 13 maart 2012

Follow your heart

Geinspireerd door de layout van Brenda die ze maakte met de Pink Box van Scrapbook Nederland heb ook ik een "halfje" gemaakt met deze Pink Box.
Een foto van afgelopen herfst toen we op een mooie zondagmiddag in het bos waren, Anne stapt er lekker op los, ik vind dit een leuke foto, zo'n klein meisje in het grote bos.

De meeste materialen komen uit deze Pink Box, papier en embellishments zijn van October Afternoon Farmhouse. Ik heb de tag (stans Tim Holtz) beplakt met tissuepaper en bewerkt met Distress Inkt.


en nog wat kleine detailfoto's:
7 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk gedaan, Monique! Ik ben al jaren aan het scrappen, en maak de laatste tijd heel graag kaarten, waarbij ik het liefst van allerlei technieken combineer. Ik scrap ook nog tussendoor, en als ik dit dan weer zie, gaat er meteen iets kriebelen....Hartstikke leuk hoor.
  Groetjes, ALix

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi zeg, leuk zo'n halve lo!
  En zeker een lieve foto!

  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wauw Monique ik vind 'm prachtig !! Zo'n mooie kleurencombinatie !! En inderaad die foto is super, dat kleine meisje in het grote bos.
  Groetjes Berdien

  PS: Je brengt me trouwens op een idee met dat tissue-paper :-):-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee gaaf zeg, met de tag erbij! Leuk, al die technieken op een layout, zonder dat het rommelig is.
  Knappe LO! Met inderdaad een leuke foto.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi zeg! Wat een prachtige details! En die foto is echt superschattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi en inderdaad erg leuk die hele kleintjes in zo'n grote wereld! Mooi ook je tag, is dat tissuepapier ook van Tim afkomstig? supergaaf zeg.

  BeantwoordenVerwijderen