maandag 5 december 2011

Pumpkin soup en taart

Na een hilarische sinterklaasavond waarbij we weer het sinterklaas-dobbelspel hebben gespeeld, laat ik nog twee layout zien die ik gemaakt heb tijdens ons scrapweekend.

De eerste is van een overheerlijke kom pompoensoep, geserveerd in deze leuke soepterrine. Ik had het nog nooit gegeten maar het was erg lekker, ik ga het zeker ook nog eens zelf maken.

CS Bazzill; PP Echo Park; doilies; journaling sprouts Jillibean Soup; bloem Prima; letters American Crafts (thanks Veronique!!)


en nog een layout van de taarten die ik maakte toen Roos en Anne 1 jaar werden, al weer ruim een jaar geleden dus. Het moesten taarten worden in het onderwater thema, en omdat ook op de geboortekaartjes zeepaardjes stonden en omdat oranje en groen de kleuren van hun kamertje zijn, vonden we dit wel leuk en toepasselijk. Het papier van Crosmo Cricket paste weer perfect bij dit thema!6 opmerkingen:

 1. Prachtig dat papier bij die pompoenen!
  Die taart is ook geweldig zeg!
  Mooie LO!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou het past in ieder geval mooi in één bericht!!
  Erg leuk allebei!

  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je papierkeus is weer helemaal top, vind ik altijd zo knap! Twee gave lootjes zijn het, vooral die onderste vind ik helemaal leuk!!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie layouts met, zoals Marjan ook al zei, weer een perfecte papierkeuze. Dat is iedere keer weer zo knap bij jouw layouts !!
  Bij de onderste layout vind ik de rand rechts erg mooi !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige layouts, ik krijg er trek van! Mooi die oranje warme kleuren...

  groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Foto's en papier staan weer erg mooi bij elkaar! Leuk, weer eens een halfje!

  BeantwoordenVerwijderen