vrijdag 30 december 2011

Play en You & Me

Ik heb nog steeds niet alle layouts laten zien die ik heb gemaakt tijdens ons scrapweekend. Hier nog weer twee, de eerste met foto's uit de speeltuin. De meisjes kregen geen genoeg van de glijbaan en vonden het ook maar wat leuk om samen met de jongens te schommelen.

PP + stickers Echo Park; tags stans Tim Holtz;

De volgende layout maakte ik met het vrolijke papier ook van Echo Park, Happy Days. Ik vond het toch wel moeilijk om al die vrolijke kleuren en dessins met elkaar te combineren, maar uiteindelijk ben ik wel tevreden over het resultaat.

PP + embellishments Echo Park; stans klok + filmstrip Tim Holtz; button Hema; Bakers Twine.


Nog een paar uurtjes werken vanmiddag en dat zit het er weer op voor dit jaar! Ik wens iedereen alvast een hele gezellige jaarwisseling. Mijn jongens kunnen niet wachten, hebben hun vuurwerkpakket al in huis en willen eigenlijk nu al beginnen! Morgen bakt mijn vader traditiegetrouw weer een hele berg oliebollen en appelbeignets, mmm heerlijk. Allemaal veel plezier en tot volgend jaar!!

5 opmerkingen:

 1. Wauw!! Gave layouts!! Happy new year en de beste wensen voor 2012! Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke layouts weer Monique. Precies zoals je zegt: heerlijk die nichtjes!! En bij jou zijn het er nog wel 2 dat geeft een nog hoger schattigheidsgehalte;-)
  Die onderste vind ik ook erg mooi. Moeilijk papier idd( dat vond ik ook ) maar je hebt het prachtig opgelost.
  Ik wens jou en de jouwen ook de allerbeste wensen voor 2012!
  liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie lootje, vind dat met de labels erg goed gevonden, en ook de onderste vind ik erg mooi zo die combinatie met zwart.

  en natuurlijk nog de beste wensen voor 2012

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twee super gave layouts.
  Nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe Lo en foto's! De tweede Lo vind ik super!
  Hele mooie en goeie dingen toegewenst in het nieuwe jaar!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen