zaterdag 19 november 2011

CFY Kerstkaartenweekend 2011

Dit weekend organiseren we bij Challenges for You een kerstkaartenweekend! 
Wie moet er nog wat kerstkaarten maken en kan wel even een zetje gebruiken? Doe dit weekend gezellig met ons mee!!
Berdien, Wilma en ik hebben alledrie een schets gemaakt en we dagen jullie uit om een kerstkaart te maken met deze schetsen. Kijk eens op ons blog naar de kaarten die een aantal van onze designteamleden heeft gemaakt en daar staan ook de spelregels om mee te doen. Onder alle inzendingen verloten we een leuke RAK!

Ik heb nog lang niet al mijn kerstkaarten klaar dus ik kon ook wel een zetje gebruiken,  daarnaast  heb ik mezelf de opdracht gegeven om kerstpapier van voorgaande jaren te gebruiken, daarvan heb ik nog zoveel liggen, zonde om niet te gebruiken! Ik ben niet helemaal dol enthousiast over mijn kaartjes, maar ben wel blij dat ik er weer een paar af heb, de schetsen bewaar ik goed, daar kan ik er best nog wel een paar van maken!bij de volgende kaart heb ik de achtergrond gemaakt met de dots-stempel van Hero Arts en daarna bewerkt met clear embossingpoeder. Moeilijk te zien op de foto, maar wel een erg leuk effect!


Dit zijn de schetsen, op ons blog zie je ze in het groot!


9 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk idee, en je uitwerkingen zien er onwijs tof uit!
  Groetjes cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie creaties zijn dit.
  Groetjes en een fijn weekeinde van Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Slim van je papier.
  Het ziet er leuk en fris uit!!

  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee!
  Ik ga zeker aan de slag met de sketches dit weekend!

  Ik vind jou uitwerkingen erg leuk!

  liefs,
  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, zo heb je er meteen drie!! ik vind ze alledrie geweldig, mooi met dat wit en de frisse kleuren! Weet niet welke ik de mooiste vind!

  Fijn weekend, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaarten! Ik vind de zachtheid van de kleuren erg mooi! En alle 3 de schetsen gedaan! Hoe was het op de scrapmarathon? Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker opgeschoten met je kerstkaarten! Leuk zijn ze! En lekker om je "oude" papier op te maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ontzettend leuke kaartjes heb je weer gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kerstkaartjes :-) Ik sla ze op voor inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen