woensdag 30 november 2011

CFY# 36

De nieuwe challenge bij Challenges for You is deze week gemaakt door Brenda, ze maakte weer een erg leuke schets voor een layout! Ik vind deze schets helemaal geweldig en had mijn layout dan ook zo klaar!

Een foto van Leander op zijn verjaardag, papier van October Afternoon, doilies, een klok en journaling card van Maya Road, een hart van cardstock bewerkt met de ribbelaar en een kledinglabel. Niet te veel, maar wel weer leuk en stoer!


Dit is de schets:

 
Doen jullie weer gezellig mee? Kijk op ons blog naar de creaties van onze designteam leden, en als je deze week ook echt een layout maakt, maak je ook nog kans op een leuke RAK!9 opmerkingen:

 1. Hij is superleuk geworden! Haha, precies de schets! Leuk dat je een echt kledinglabel hebt gebruikt. Grappig dat je toch nog vlaggetjes hebt toegevoegd, die had ik op de marathon nog niet gezien?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet je wat ik nou zo leuk vind? Dat je voor Leander, die trouwens heel leuk op de foto staat (!), ook werkt met bloemen en hart! Ik vind dat mannen die ook mogen ontvangen. De kledinglabel erbij is goed bedacht!
  Leuk gedaan.
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, ik zie die oudste gewoon groeien aan de hand van de foto's op de layout, volgens mij wordt hij een beer van een vent! :)
  Leuk inderdaad dat hart en de andere embellies, door het gebruik van kraft en ribkarton zijn ze toch stoer! Gaaf hoor, je LO!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie layout! Wat een goed idee om de ribbelaar zo te gebruiken, ik gebruik hem alleen voor de randjes van plastic zakjes enzo. Wat vind Leander van zijn Layout? Hij wordt wel beroemd zo! Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat een stoere knul wordt Leander toch !! Zitten de meisjes al achter 'm aan ? :-) Ik vind jouw layout prachtig ! Dat kledinglabel is echt een goed idee, er zitten vaak prachtige labels aan kleding.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stoere LO, voor volgens mij een stoere vent zo te zien. Erg leuk!
  groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke stoere en vrolijke layout heb je weer gemaakt... Erg leuke foto van Leander ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een super mooie lo!!! Mooi die kleurtjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen