zondag 10 oktober 2010

Vakantie album

Ik moest nog steeds een paar laatste foto's toevoegen aan ons vakantie album, eindelijk heb ik dat nu gedaan en is dit album helemaal klaar. De kaft van dit album is de verpakking van Making Memories, hierin zaten embellishments. Ik heb de voor- en achterkant losgemaakt van elkaar, in het boekje zitten diverse labels, pagina's en tags. Deze had ik thuis al helemaal gemaakt zodat ik op vakantie een dagboekje kon bijhouden, thuis heb ik een heleboel fotocollages gemaakt en laten afdrukken bij Picasa en in het album toegevoegd. Zo heb je vrij snel (als je gelijk de foto's bijbesteld!!) en gemakkelijk een heel leuke herinnering aan de vakantie!
Hier onder een kleine impressie:

Posted by Picasa

11 opmerkingen:

 1. Zooo dat ziet er gaaf uit !!!! Wat een werk ook !!! Ik heb dit jaar maar een digitaal album gemaakt. Al hoewel dat ook best veel werk was.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh wauw, wat een leuk boekje! Echt heel erg gaaf. Ik moet nog beginnen aan de vakantiefoto's, zucht.

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf boekje. Wat een leuke herinnering aan je vakantie! Bij ons staan ze helaas allemaal nog in een mapje op de pc.

  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je boekje ziet er geweldig uit echt super met al die leuke foto's en mooie pagina's!!

  Ik ben met vkantiefoto's ook meer van de online een album maken, maar als ik zoiets zie bij jou, vind ik wel erg gaaf!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOOHHH wat is die leuk geworden!!! In vind vooral die pagina's die van tags gemaakt zijn heel erg leuk!!! Ik begin altijd vol goede moed aan mijn vakantie-albums maar maak ze bijna nooit af :-( Misschien toch maar eens doen (als ik weer eens tijd heb....pffff).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super mooi boekje vol met mooie details.

  fijne avond
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is dat een gaaf
  boekje het ziet er zo
  mooi uit super!!!

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Monique, ik vind het een superboekje!! Ik heb die grote koffer ook die jij voor de voorkant hebt gebruikt... Wat een goed idee!
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, wat een prachtig album is dat geworden! En wat leuk zo in de vorm van een koffertje!

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een gaaf album! Leuke herinering aan de vakantie. En de kaft in de vorm van een koffer is ook zo geweldig! Leuk leuk!

  Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen