zaterdag 3 juli 2010

DJ en Dijon

Deze eerste layout heb ik ook nog gemaakt tijdens de scrapmarathon bij Scrapbook Nederland vorige week. Tijdens een van de vorige challenges op het forum van SBN moesten we layouts liften uit bijv. tijdschriften of boeken. Iemand liet een layout zien waar ik gelijk weg van was en heb deze layout dan ook gelift:


CS Bazzill; PP American Crafts (oude lijn), letters Jillibean Soup; kleine ticket Maya Road.

Deze layout had ik al een paar weken geleden gemaakt maar nog niet op mijn blog gezet. Deze foto's liggen er al een paar jaar, ik zocht regelmatig naar leuk bijpassend papier maar kon telkens niets naar mijn zin vinden, tot ik het papier van The Girls' Paperie in mijn handen had, dat paste perfect bij de foto's van de daken van Dijon. Zo zie je maar, soms moet je gewoon rustig afwachten! Deze layout was nu zo gemaakt!


CS Bazzill; PP + die cuts The Girls' Paperie On Holiday; Journaling spot Maya Road; ticket; letters American Crafts.
Posted by Picasa
Bedankt weer voor je bezoek en bericht!

3 opmerkingen:

 1. Ja, dat is zo, soms valt h.e.e.a. zo op zijn plaats. Je layouts vind ik allebei weer erg mooi!
  Ik houd net als jij(geloof ik) van strakke lijnen, maar wel met wat speelsheid erin en dat kan jij heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave/stoere layouts heb je weer gemaakt.

  Wat leuk jou zoon had dezelfde musical als onze groep 8 en ik kan je vertellen dat ook ik daarbij een traan moest laten. Hihi er zaten niet eens kinderen van mij bij of sterker nog, ik kende er maar een paar van de 54 die afscheid namen ;-). Vandaag mag ik weer, maar nu voor de filmpremiere van Fleur. Ze mag over de rode loper. Ik ben blij dat ik een fotocamera voor mijn neus mag houden ;-).

  Fijne zondag,
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen