dinsdag 6 juli 2010

Capture the moment

Ik vind het papier van Cosmo Cricket toch zo leuk en heerlijk dat ik weer zo'n leuke foto had! Volgens mij kun je ondertussen wel zeggen dat ik van mijn "roze-fobie" af ben, ik heb nog nooit zoveel roze gescrapt als het afgelopen half jaar! :)
Wat mij betreft volgen er nog veeel meer roze layouts!


CS Bazzill; PP + stickers Cosmo Cricket Delovely; bling swirl.

Bedankt weer voor je bezoek en je bericht!
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

  1. Tsja wat wil je met twee van zulke lieve nichtjes !! Hele mooie layout weer Monique !!
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, roze fobie!Kan me wel een beetje voorstellen, roze is zo gauw te zoet. Maar daar is hier geen sprake van, het is weer een heel mooie layout!

    BeantwoordenVerwijderen