zondag 1 november 2009

weer 2 layouts en een sneak..

Ik heb de laatste week weer heerlijk kunnen scrappen!

Deze foto van de super schattige prairiehondjes lag al een poosje klaar, maar ik vond het toch wel moeilijk om er goed papier bij te vinden. Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op kraft cardstock en een overlay van Hambly, te samen met de journaling cards en het kleine beetje kleur in de brads vind ik deze layout helemaal leuk!


CS Bazzill; overlay: Hambley; Journaling cards: Maya Road; rubons: Doodlebug; brads: Creative Cafe; bloemen.

De volgende layout heb ik heel snel en met veel plezier gemaakt. Het papier had ik al heel lang liggen en toen we in de herfstvakantie in het militair luchtvaartmuseum waren en de jongens het niet konden laten om even gek te doen voor de camera, was het idee geboren! Ik had deze layout dan ook zo af!


CS Bazzill; PP + glitter die cuts Crate Paper; letters: thickers American Crafts; slick writer.

en tot slot een kleine sneak van een fantastisch project wat wij van het designtean van SBN mochten maken:

Posted by Picasa

5 opmerkingen:

 1. Simpel(?) maar superleuk!!! Ik ben nu eenmaal dol op kraft!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto van het prairiehondje. En dan is het altijd extra leuk om hem te scrappen. Heel leuke geworden.

  Bedankt voor je berichtje bij mijn disneyfoto's. Het was zeker heel leuk. Het is daar altijd zo perfect versierd. Ik ben altijd gek op de details in disney.

  Grtjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige layouts Monique !!! Ben erg benieuwd hoe jouw hele adventsbox eruit ziet. Het was zeker een geweldig project om te maken !!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer erg leuke layouts!! En die sneak heb ik zaterdag in het echt gezien; onwijs gaaf!!! heb 'm gelijk ook gekocht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook de lo van de prairiehondjes vind ik superleuk. Helemaal af zo!

  Die andere mag er ook zijn hoor, maar die met het kraft vind ik super.

  BeantwoordenVerwijderen