woensdag 25 november 2009

Sinterklaas- en kerstlabels

Op het blog van Margriet zag ik hele leuk sinterklaas en kerstlabels, ze heeft ze zelf gemaakt in photoshop, je kunt ze bij haar bestellen en dan krijg je ze digitaal toegestuurd en kun je ze uitprinten op elk gewenst papier.
Ik heb ze dus uitgeprint op kraft Cardstock en met wat restjes papier aangekleed! De sinterklaas-pakjes zijn volgende week weer leuk aangekleed, de kerstlabels ga ik denk ik op een grote tag plakken voor aan de kerstcadeautjes en ik heb er een paar op een kaart verwerkt.
Ik vind ze superleuk! Margriet, nogmaals bedankt!Bedankt weer voor het kijken!
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

  1. Wauw Monique!! Wat zijn ze mooi geworden!! Daar mogen we samen wel trots op zijn.

    Lief dat je mijn naam op je blog hebt vermeld. Dank je wel! (-:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zien er supergoed uit en doen het prima op jouw leuke kaartjes!

    BeantwoordenVerwijderen