dinsdag 1 september 2009

Loved

Bij ScrapbookNederland organiseren we nog steeds elke twee weken een challenge, iedereen kan eraan meedoen en alle deelnemers maken kans op een RAK. Lijkt het je leuk, meld je dan aan op het forum bij SBN en doe gezellig mee!
Deze keer is de challenge verzonnen door Liesbeth en moet je een LO maken waarop stof verwerkt is!
Al zoekende in mijn doos met stofjes kwam ik hele leuke vilten borders en andere viltvormen tegen die ik jaren geleden heb gekocht in alle mogelijke vormen en kleuren maar eigenlijk nauwelijke gebruikt heb. Een goede reden om ze nu te gebruiken!

Daarnaast heb ik gespeeld met de Megamaks van Heidi Swapp: Ik heb een hart-masks op het papier gelegd en daar omheen gestempeld, lekker willekeurig en vooral niet te netjes. Daarna het negatief van de masks neergelegd en het hart ingekleurd met distress inkt en daarna met de dotted-masks nog wat dots gemaakt. Ik ben helemaal weg van dit effect! Je maakt op een redelijk eenvoudige manier de allermooiste creaties op je papier.


CS Bazzill; PP Making Memories; chipboard embelishments Theresa Collins; Masks Heidi Swapp; Distress Inkt Ranger; vilt; borduurgaren.

en nog een detail van de stempels en de masks!

Bedankt weer voor het kijken!
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke lay-out, Monique. Leuk die grote foto met witte rand. Enne....wat worden jouw jongens toch groot en stoer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk lo heb je weer gemaakt! (en wat heb je toch onwijs veel leuke foto's van de jongens). Goed idee om dat stukje afgesneden circel ook te gebruiken! en die challenge lijkt mij ook wel wat....
    Groetjes,
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen