zaterdag 19 september 2009

challenge 15 bij SBN

De 15e challenge alweer bij Scrapbooknederland ! Dit keer moeten we een Layout maken met minimaal 5 cirkels en een foto van jezelf met iemand die je door het scrappen hebt leren kennen!
Ik had nog steeds deze foto liggen: Yvonne en ik op de CHA in 2007 in de stand van Making Memories. Voor deze LO heb ik een schets gebruikt die ik heb gevonden op het blog van Jillibean Soup, en ik had nog wat papier van Making Memories wat destijds geintroduceerd werd op de CHA dus ik vond het wel leuk om ook dat papier te gebruiken voor deze LO.PP Making Memories; CS Bazzill; bloemen: Heidi Swapp, Bazzil; hart brad; lint; borduurgaren.

Als je het leuk vindt om ook eens mee te doen aan zo'n challenge ben je natuurlijk van harte welkom! Als je je layout plaatst in het album via het forum dan ding je ook nog mee naar een leuke RAK!Dit is het album van Theresa Collins wat we gaan maken tijdens de workshop zaterdag 26 september bij Scrapbook Nederland. Opgeven kun je via de site!

Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. Leuk, leuk !!! Ben zelf ook bezig met een miniboekje met het papier van Teresa Collins, maar dan de Friendship lijn!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk leuk leuk, wij zijn weer van de partij hoor zaterdag!!! Heb er hartstikke zin in!! en je layout is weer erg leuk!
  Groetjes,
  die andere Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het album van Teresa ziet er weer helemaal super uit!!! Ben benieuwd hoe hij er van binnen uit ziet...
  Je LO voor de challenge is erg gaaf, leuk dat je die schets hebt gebruikt! En wat een romantische uitstraling heeft die foto, haha...

  BeantwoordenVerwijderen