vrijdag 29 mei 2009

groot nieuws

Een aantal weken geleden kregen wij het grote nieuws dat mijn zus en zwager zwanger zijn, dat kwam echt als een grote verrassing, dat hadden we eigenlijk niet meer verwacht, des te leuker dat het toch zo is! Ik kon het natuurlijk niet nalaten om gelijk een leuke knuffel te kopen voor ons nieuwe nichtje of neefje! Dubbel was de verrassing - voor alle partijen - dat het zelfs een tweeling blijkt te zijn.
Een foto twee keer afdrukken is natuurlijk geen probleem dus een LO kon ik maken.......en ondertussen heb ik natuurlijk ook nog een tweede knuffel gekocht (geen pinguin overigens! :))
De eerste 12 weken zijn nu om en de eerste testresultaten zijn allemaal prima dus ik hoop dat het een prachtige zwangerschap zal worden met uiteindelijk twee prachtige kindjes!


CS Bazzill; pp + journaling spots Jillibean Soup; letters Scenic Route; prima flowers; bloemtjes lint; bling doodlebug en hotfix; borduurgaren en witte pen.
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

 1. Ooooh wat een super leuk nieuws Monique !!! GEFELICITEERD !! En een tweeling nog wel !! Jij hebt er straks twee prachtige scrap-onderwerpjes bij !! :) Ik hoop dat hun zwangerschap goed zal verlopen !! Je layout is schitterend !! Heel leuk bedacht met die twee knuffels !!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd "tante" Monique...leek mij altijd zoo leuk een tweeling.....
  Wat een leuke Lo heb je ervoor gemaakt er gaan er vast nog vele volgen!!

  groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws. En wat een gave lay-out. Ik vind 'm echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He tante; leuke LO. de hele familie in spe is weer terug uit Rusland.
  Tot gauw!

  Je zusje.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuk, het nieuws, en hoe je dat in je Lay Out hebt verwerkt!!!

  Wil

  BeantwoordenVerwijderen