zaterdag 23 mei 2009

Family time

De 8e challenge bij ScrapBookNederland loopt vanavond alweer af, ik ben dus net op tijd met deze LO. Voor deze challenge moesten we distressen. Ik heb al het papier en de chipboard diecuts flink bewerkt met de distresser van Heidi Swapp en met vijlen.
Deze foto en dit papier had ik al lang geleden bij elkaar gezocht maar ik vond de LO nog steeds niets, nu al het papier flink bewerkt is en ik er nog wat bling aan heb toegevoegd ben ik wel weer tevreden met deze LO.


Papier + diecuts Theresa Collins;
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. Leuk Monique,

  de rechter zijkant is leuk bedacht waar je de titel in hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is weer erg leuk! Vind vooral je combinatie zwart/wit met de rode accenten helemaal super. Gaaf die swirl en hoe de titel geplaatst is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals ik al zei: prachtig !! Vind dit een hele mooie foto van jullie !!

  BeantwoordenVerwijderen