zondag 10 augustus 2008

vakantie 2007

Gelukkig heb ik dit album nog afgekregen voordat we weer op vakantie gaan! Dit album was van de workshop van Melodee Langworthy bij SBN begin juni en ik wilde dit album graag maken over onze zomervakantie van 2007. Ik had daar al wel een aantal Lo's van gemaakt maar een compleet overzicht had ik eigenlijk niet. Dit concept is heel erg leuk en redelijk eenvoudig en uiteindelijk heb ik er maar liefst zo'n 70 foto's in kunnen verwerken.


Voor onze komende vakantie naar Denemarken heb ik een soortgelijk album gemaakt, de kaft en de journalingpages zijn klaar, ik hoop op vakantie dus alvast eea aan journaling te kunnen doen en dan hoef ik thuis alleen nog maar foto's toe te voegen en dan zou ik dus vrij snel een compleet reisverslag moeten hebben. Ben benieuwd of het me gaat lukken!
Posted by Picasa

7 opmerkingen:

 1. Wow mooi boekje !! Leuk met al die labels. En 70 foto's ongelofelijk !!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi boekje heb jij er ook van gemaakt! Een goede manier om veel foto's te verwerken ;) Een fijne vakantie en geniet ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er heel gaaf en kleurrijk uit Monique!  groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een SUPERGAAF boekje geworden, Monique!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een onwijs leuk boekje is het geworden!!! Ik had zo graag bij die workshop willen zijn, maar helaas. Jij hebt in ieder geval een leuke herinnering aan je vakantie van vorig jaar! Nu dit jaar nog!
  Groetjes,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk album!
  En natuurlijk gaat het jou lukken om van jullie Denemarken vakantie heel snel net zoiets moois te maken:))
  Volgens mij zijn jullie nu aan het genieten daar!!!

  BeantwoordenVerwijderen