zondag 31 augustus 2008

de vakantie zit er weer op


Het waren twee fantastische weken inDenemarken. Wat een mooi land, heerlijk de rust en de ruimte. We hebben heel veel gezien en gedaan, dit is zeker een land om nog eens terug te gaan!
Een kleine impressie:


Legoland was natuurlijk wel een hoogtepunt! Twee hele leuke dagen hebben we daar gehad, wat wordt je vrolijk van al die frisse kleuren, en je blijft je verbazen dat alles van lego is gemaakt!

Posted by Picasa

5 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's Monique !! Denemarken lijkt mij ook zo'n prachtig land. Ik heb sowieso een zwak voor Scandinavische landen. En ik me voorstellen dat jouw jongens (en jullie ook natuurlijk) zo genoten hebben in Legoland. Ik wacht de layouts weer af !! :)
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Mo ik kan de eerste niet groot krijgen nu kan ik ze met mijn kippige oogjes niet goed bekijken, tweede wel erg leuk die jongens met al die "jongensspullen", leuk gedaan zo al die kleine foto's!

  Will

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's!! Het klinkt als een supervakantie.
  Ik zie daar weer mooie Bloem LO's van komen...:)

  Groetjes,

  M@rjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's Monique! en wat leuk gedaan, al die kleine fotootjes bij elkaar. Denemarken staat ook nog op mijn lijstje, ik hoop volgend jaar. Ben benieuwd wat je gaat scrappen met deze leuke foto's!
  Groetjes,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. he sussie,

  ik kan wel zien dat het een leuke vakantie was!

  groeten eveline

  BeantwoordenVerwijderen