zondag 27 juli 2008

layout van mijn verjaardag

Voor mijn verjaardag kreeg ik het prachtige boek Scrapbook PageMaps, vol met hele mooie schetsen en layouts. Al vrij snel kwam ik een schets tegen die mij perfect leek voor de foto's van mijn verjaardagsfeest. Ik ben gaan stoeien met mijn foto's en papier en ben tot hetvolgende resultaat gekomen. Een lekker drukke, maar erg gezellige layout, net als mijn verjaardag!


en nog even apart:pp KImemories, bloemen prima.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Monique! Leuk dat je ook op mijn blog bent geweest! Wat een onwijs leuke lo heb je gemaakt zeg! Wat een gave dag moet dat geweest zijn. Ben jij ook zo gek op schetsen? Deze is in ieder geval erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh schitterend zoals je die grote hoeveelheid foto's verwerkt hebt !! Echt heel mooi !!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique, wat heb je een ontzettend mooie spread gemaakt van je verjaardag! je zou zo zin hebben om het nog eens over te doen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je het gister al gezegd maar ik vind je lo super, lekker druk zo als je zelf al zegt maar alles klopt gewoon!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er geweldig uit,zeg! Wat een mooie spread en wat veel om naar te kijken. Heel mooi!
  Kan me voorstellen dat je blij was met dat boek, ik vind de site al erg leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen