dinsdag 15 juli 2008

weer even rust...

Wat een weken waren het! Druk,druk,druk! Maar wel leuk allemaal. Ik had het voornamelijk druk met het afscheidsboek wat we gemaakt hebben voor groep 8. Met een aantal moeders hebben we een soort vriendenboek en een fotoDVD gemaakt voor alle kinderen in groep 8. Het was heel veel werk maar het is ook erg leuk geworden. De fotoDVD staat vol met foto's van alle groep 8 - feesten, heel veel foto's vanaf groep 1 tot en met nu, alle groepsfoto's, de foto's van het kamp; met andere woorden een geweldige herinnering aan de basisschooltijd!
Verder hadden we vorige week de musical, met daarna het spetterende eindfeest. Het was een supergezellige avond.

en daarna was ook Leander nog jarig en ook dat moest natuurlijk gevierd (Uiteraard met taart!!)

en dan nu begint de rust weer te keren, deze week nog naar school, Leander wordt donderdag om 12 uur uitgezwaaid van de basisschool en Tijmen krijgt vrijdag om 12.00 uur vakantie!
en daar gaan we dan eens lekker van genieten. Heerlijk uitslapen en luieren (de jongens dan!, wij werken nog een paar weken door)!
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd nog met Leander !! Na de vakantie naar de brugklas, wat een stap weer. En die taart ziet er weer super (lekker) uit !
  Fijne vakantie !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Monique (kom via Yvon d'r blog op de jouwe...)! Gefeliciteerd met je grote zoon! Manon, mijn dochter, wordt in november 12, wat een mijlpaal hè! Ik vind je boekje over je 40ste verjaardag ERG leuk geworden!! Leuk idee die labeltjes met de shrink plastic, moet ik onthouden!!
  Groetjes en fijne vakantie!
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen