maandag 14 januari 2008

nog wat oude layouts..

Ik heb nog best wel veel layouts in mijn bestanden staan die ik op mijn blog nog nooit heb laten zien, daar ga ik rustig aan eens verandering in brengen. Ik begin met een aantal layouts die ik heb gemaakt voor de een na laatste XL van Scrapbooknederland. (layouts heb ik al in juli gemaakt)

Leander: n.a.v. een schets van Pagemaps

CS Bazzill; pp KI love Elsie; bloem + journaling spot Heidi Swapp; brads+rubosn HGOTP; 7gypsies stickers; gelpen.

Kanovaren:

PP Scenic Route + KI love Elsie; thickders American Crafts; knoopjes.

En nu maar hopen op bezoek... (een scraplift van Sandra)

CS Bazzill; pp Scenic Route; lint; knopen; QK daisy + studio.

Typisch hollands:

PP Imaginations Projects + doodlebug; bloem + bling Heidi Swapp; chipboard photocorner; paperfrills doodlebug; knopen; lint; floss; QK uptown girl.

2 opmerkingen: