dinsdag 1 januari 2008

Happy New Year!!!

Voor iedereen de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar, dat het maar een mooi, creatief, gezellig en gezond jaar mag worden!!

Het afgelopen weekend heb ik weer heerlijk kunnen scrappen en heb me eens op mijn kerstmannen gestort! (klik op de foto en je ziet de layout groot!)

een hele aaibare layout is dit: de bloemen en het hartje zijn chipboard flowerpetal van Maya Road die ik heb beplakt met vilt. De S is een chipboard swirl die ik wit heb geverfd en daarna bewerkt met stickels - hij glinstert nu heel mooi. De zwarte sterren zijn gemaakt met de flocking rubons van Making Memories, die zijn ook viltig en aaibaar.
Naar mijn idee een hele warme, zachte layout:Ook van Leander had ik een leuke foto als kerstman, lekker speels gehouden:


Deze layout heb ik schaamteloos gelift van een layout van Layle Koncar:


Een grappige foto van de jongens met een overlay van Heidi Swapp die ik nog in de kast had liggen:


En als laatste een layout over de cupcakes die ik heb gemaakt voor het kerstbuffet bij Tijmen in de klas, heerlijke cakejes met erop glazuur of creme en versierd met kerstsprinkels. Een feest om te maken, te eten en te zien!

5 opmerkingen:

 1. Monique ook voor jou en jou gezin een heel goed en creatief 2008!!
  Wat een prachtige lo's (en wat veel ben jaloersss) heb je gemaakt vind vooral die met de cupcakes geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook voor jou en je gezin een heel gelukkig en creatief 2008!!
  Wat een super gave (en lekkere) lo's heb je gemaakt!!! Ze zijn stuk voor stuk een plezier om naar te kijken en lekker veel leuke details.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hei, Monique, ik wist ook niet dat je een blog had!
  En wat leuk LO's weer, het is ongeloofelijk te zien hoe die jongens snel groeien!!!!
  De beste wensen, en natuurlijk gaat je blog ook naar mijn favoriten, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor jou ook nogmaals een mooi, gezond en creatief 2008 :)
  Jij bent lekker bezig geweest de laatste tijd :) Mooie layouts met mooie foto's en mooie details... Vooral die cakejes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een enorm gezellig Kerst lay outs heb je gemaakt. En die cupcakes zijn op papier al om op te eten. Hoe heb je de creme gemaakt. Zie er verrukkelijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen