woensdag 17 oktober 2007

Kaartjes.

Al jaren maak ik alle verjaardags-, beterschaps-, kerstkaartjes etc. zelf. Ik vind het erg leuk om te doen en ik heb tegelijkertijd het idee dat mijn restjes papier ook nog opkomen zo! (ik zeg echt het idee want de doos met restpapier lijkt nooit te slinken - ook al maak ik mijn kaartjes met alleen maar restjes papier!!!)

Ik kwam pas op het blog van Nancy terecht en zij maakt heel veel mooie kaarten. Ik wilde ook wel eens een van haar kaarten liften en wat blijkt: had ze vorige week een workshopkaartje op haar blog staan. De gelegenheid om eens een paar kaartjes te maken:

Deze heb ik gemaakt voor een van mijn scrapvriendinnen bij SBN:


en deze is dus nav de workshop van Nancy en ga ik sturen aan mijn oma:

6 opmerkingen:

 1. Jij hebt ook al van die gave 'Nancy' kaartjes gemaakt. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Owwww.. wat leuk zeg dat je mijn kaartjes heb 'gelift' en met mijn workshopje aan de gang bent gegaan!! Je kaartjes zijn echt super geworden.. vooral die ene voor je oma met dat groen! Helemaal suuuuper!!!! Thanx voor het meedoen he!!! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke kaarten heb je weer gemaakt Monique!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke leuke kaarten. Leuk dat je Nancy hebt ontdekt! Zij maakt, net als jij, gave dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh zulke kaartjes wil ik ook wel krijgen. Mooi Monique!!

  BeantwoordenVerwijderen