woensdag 24 oktober 2007

taart!

Mijn zelfgemaakte taart! Niet slecht toch? Gisteravond een workshop taartdecoreren gevolgd bij maakjetaart.nl, erg leuk om te doen. Ik moet nog een beetje leren te boetseren met marsepein, maar voor de eerste keer ben ik best tevreden. Ik vrees dat hier weer een nieuwe hobby geboren is!!
Posted by Picasa

6 opmerkingen:

 1. Oooohhhhh, jummie, wil ik ook!!!!! Wat een te gekke workshop lijkt mij dat:))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit gaat je ook al goed af! Wat een supertaart! Begin volgend jaar ga ik er ook een workshop volgen in navolging van een vriendin die niet meer te stuiten is met haar taarten.... Ik vind de kaartjes en layouts ook helemaal super!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OO Monique wat een geweldige taart!!!!! en was ie lekker???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee, cursus taart decoreren! Ziet er geweldig leuk uit! MMMMMMM Yammy!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He zussie,

  volgens mij heb ik iets gemist; taart maken??? Wil ik ook

  Overigens leuke nieuwe dingen op je site

  groetjes Eveline

  BeantwoordenVerwijderen