vrijdag 19 januari 2007

Surprise

Een LO gemaakt over het maken van de surprises voor school. Voor Tijmen was het de eerste keer dat hij een surprise moest maken voor school, Leander alweer voor de derde keer.


Tijmen moest er een maken voor Evi en Evi houdt van computeren dus wilde hij een computer maken. Daar hebben we dus een laptop van gemaakt, waar een pizzadoos al niet goed voor is! Hij was lekker in de weer met verf en (wat oud scrap-)papier en maakte een hele mooie laptop. Erin een vulpen en een knutselpakket en Tijmen was klaar.


Leander moest een surprise maken voor Dennis en Dennis was gek op verjaardagen en koken, dus Leander had al snel verzonnen dat hij een taart ging maken. Op de site van de Hema stond een leuk idee om een snoeptaart te maken, het cadeautje wikkel je in kranten en alufolie en daarna steek je met cocktailprikkertjes allemaal spekjes en zuurtjes in de taart, een paar vlaggetjes en paprapluutjes erin en we hadden een hele leuke taart. Volgens Leander had hij de leukste surprise gemaakt!!(ook volgens zijn klasgenootjes!)


Toch leuk om te horen, ik vind het altijd een crime om te verzinnen en om op gang te komen, maar als het dan uiteindelijk weer gelukt is is het toch wel weer leuk.

PP My Minds Eye; Chipboard letters Basic Grey; Chipboard flower Maya Road; stempel Heidi Swapp, paint dabbers.

1 opmerking:

  1. Wat een originele super surprises!! En moeders had weer een goede reden om een geweldig leuke lo te maken!!

    BeantwoordenVerwijderen