maandag 22 januari 2007

Driving home in de file

Deze foto's zijn niet zo mooi, maar ik heb zo'n enorme lol gehad in mijn eentje toen ik ze maakte: ik wist namelijk dat ik in de file zou belanden op weg naar huis (er was een ongeluk gebeurd) en toen heb ik uit baldadigheid foto's zitten maken van mezelf en van de file. Ik heb gegierd in de auto, al die mensen om me heen die verbaasd opkeken als de flits afging. Echt een aanrader als je ook eens in de file staat!!
PP My Mind's Eye; QK Studio; stempels Sirius; paint dabber; prima daisies; vilt van de Blokker.

journaling: TIP: neem eens je fototoestel mee als je in de file staat en neem dan wat foto's! Lachen, iedereen om je heen kijkt verbaasd waar die flits vandaan komt!

deel2: Gelukkig heb ik er niet zo veel last van, van files! Gelukkig maar, want als ik er dan wel in sta vind ik dat zo zonde van mijn tijd! Maar als je dan je fototoestel bij je hebt, heb je wel LOL!

4 opmerkingen:

 1. Wat een goed idee zeg! Ga ik zeker onthouden! Niet dat wij hier in Zeeland vaak in de file staan, maar heee ik kom de provincie ook wel eens uit:))
  Super leuke lo!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee, ik kan me voorstellen dat de andere weggebruikers verbaasd opkeken als de flits ging! Ze konden zeker niet te hard rijden, maar waarom flitst het dan??!! :))
  Ik vind het een leuke LO met frisse kleuren, mooi! En ook het vilt is erg leuk! Hihi (zie mijn blog) *LOL*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een super idee, en nog een leuke LO ook, wat wil je nog meer, waar een file al niet goed voor is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed iedee van jou, deze tip ga ik gebruiken. Leuke LO

  BeantwoordenVerwijderen