zondag 3 december 2006

Sinterklaasspel
Daar Tijmen nu ook weet van de hoed en de rand vwb sinterklaas is het tijd voor een andere invulling van sinterklaasavond. Jaren terug stond er in de Stampingart (tijdschrift) een artikel over een zelf te maken sinterklaasspel. Nu was mijn tijd om het te maken. Ik heb de spelregels en kaartjes in Word gezet en uitgeprint op sinterklaaspapier (wat ik voor de gelegenheid al jaren in huis had) en ik heb een schattig blikje (ooit eens gekregen van Corine -een collega DesignTeam lid, je ziet Corine het wordt echt gebruikt!) beplakt met sinterklaaspapier en bestempeld met sinterklaasstempeltjes van de Hema (met Stazon gestempeld).

De jongens zijn al op stap geweest voor de inleg: 3 kleine cadeautjes tussen de 2 en 3 euro, ben erg benieuwd wat ze gekocht hebben en hoe deze avond zal verlopen. 5 December weten we het!!

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk jouw blog!! Ziet er mooi uit.
  Reken maar dat ik regelmatig langs kom:))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé Monique wat leuk een eigen blog!!! Heb je opgeslagen bij mijn favorieten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk Monique,
  heb ik ook eens een blog waar ik kan kijken, want mijn broer kan ik natuurlijk niet link(s) laten liggen!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen