woensdag 20 december 2006

Kerstcadeautjes

Een paar zelfgemaakte kerstcadeautjes die ik hier wel kan laten zien (oma heeft geen computer en de juffen weten van het bestaan van dit blog niet af!)

Voor mijn oma (en wellicht maak ik er nog wel een paar!) heb ik een goedkope, afzichtelijke kalender gekocht (kruidvat eur 1,70) en gepimpt. Haal voorzichtig het kalendergedeelte los van het karton en versier het geheel, de kalender er weer op bevestigen en zo heb je een heel leuke kalender! (ik heb dit idee ergens op internet gezien maar weet helaas niet meer waar!)Voor de juffen van de jongens heb ik hele schattige TakeAway doosjes gemaakt. Papier is van Basic Grey, coluzzlemal voor de doosjes, MMtags eraan met scrappersfloss, lintje eraan en tenslotte kerstchocolaatjes erin: Prettig kerstfeest!3 opmerkingen: