maandag 8 april 2024

Condoleance kaarten met Dainty Delight stempelset * Stempelschatten Bloghop * Weg is pech!Welkom bij de Stempelschatten bloghop!

Vanaf deze week mag ik meedoen met de Stempelschatten bloghop en laten we elke maand vergeten en/of verborgen stempelsets - de zogenaamde stempelschatten - zien. 

Want wie kent of heeft ze niet... die sets die je kocht omdat je het zo mooi vond maar die al maanden ongebruikt in de kast ligt. Zonde! 

Laten we die sets gebruiken, daar zijn ze voor!


Deze maand is het thema Weg is pech!

Met de komst van een nieuwe catalogus moeten we helaas ook afscheid nemen van oude sets die ons gaan verlaten.
Vandaag laten we nog 1 keer prachtige sets zien die ons gaan verlaten maar die we misschien een beetje uit het oog zijn verloren.

Zo ook de set die ik vandaag gebruik, de Dainty Delight stempelset.Ik wilde deze set zo graag hebben omdat ik er de meest prachtige voorbeelden mee had gezien maar uiteindelijk heb ik deze set nauwelijks gebruikt.

Tijd om dat toch maar eens te doen.

Stampin met Monique, Dainty Delight, zelfgemaakte kaart, condoleance kaart, sterkte kaart, stempelschatten, Stampin' Up!


Ik wilde me echt focussen op de stempelset.. die delicate bloemen zijn zo mooi.. die hebben eigenlijk niet veel nodig.

Stampin met Monique, Dainty Delight, zelfgemaakte kaart, condoleance kaart, sterkte kaart, stempelschatten, Stampin' Up!

Ik begon met het stempelen van een aantal bloementakjes... eenvoudig inkleuren en op een basiskaart plakken... serieus.. meer is het niet!  Oke... een ge-emboste tekst... maar dat is dan ook alles. Prachtig toch zo'n veld bloemen?Stampin met Monique, Dainty Delight, zelfgemaakte kaart, condoleance kaart, sterkte kaart, stempelschatten, Stampin' Up!

Daarna speelde ik met een leuk techniekje... je beinkt een langwerpig stempelblok - hier gebruikte ik Lost Lagoon en Soft Seafoam - en daaroverheen spuit je een beetje water. De inkt gaat dan uitlopen en met elkaar vermengen.. dit "stempel" je dan op een stuk kaartkarton en laat je drogen. Zo maak je een hele leuke achtergrond.

Je stempelt weer zo'n prachtig takje en een tekst en voila! Een mooie, stemmige kaart. Ik hou van dit soort kaarten!

Stampin met Monique, Dainty Delight, zelfgemaakte kaart, condoleance kaart, sterkte kaart, stempelschatten, Stampin' Up!

Deze techniek is nooit hetzelfde, je speelt heerlijk met verschillende kleuren en stempels en maakt in een handomdraai de meest prachtige kaarten.
Hier kleurde ik de bloemetjes ook nog in... geeft ook gelijk weer een heel ander effect.


Deze stempelset heeft me echt weer geraakt... zo eenvoudig maar zo krachtig tegelijkertijd. Een prachtige set waarmee ik nog wel even door wil spelen.


Wil jij deze set nog bemachtigen?  Hij gaat het assortiment verlaten dus wacht niet te lang met bestellen. Dit is echt zo'n set die je altijd wel kunt gebruiken! Dus wees snel... weg is pech!


en om te laten zien dat deze set en deze techniek echt niet alleen voor condoleance kaarten geschikt is... nog een kaart met hysterische kleur... ook gaaf toch!


Stampin met Monique, Dainty Delight, zelfgemaakte kaart, sterkte kaart, stempelschatten, Stampin' Up!


Ik ben blij dat ik deze set weer ontdekt heb.... deze stempelschat gaat voorlopig nog niet weg!  

Ik ben heel benieuwd wat mijn collega's voor schatten hebben ontdekt, ik ga snel kijken. Kijk jij mee? En.. we vinden een reactie heel erg leuk, laat je weten wat je er van vind?*** 
Als je klikt op onderstaande foto zie je alle producten die ik heb gebruikt. Zodra de nieuwe catalogus ingaat zal de stempelset niet meer te zien zijn helaas.. maar je kunt dan nog wel zien welke kleuren ik gebruikte.

Stampin met Monique, Dainty Delight, zelfgemaakte kaart, condoleance kaart, sterkte kaart, stempelschatten, Stampin' Up!


Wil je iets bestellen?


Iedereen die in mijn webwinkel bestelt krijgt een zelfgemaakte kaart van mij om te bewaren of door te sturen.

Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk. 
Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling! Ik kan het rechtstreeks naar jou laten sturen of je bestelt mee met de verzamelbestelling en haalt het bij mij op. Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

16 opmerkingen:

 1. Supermooie kaarten Monique! En maar liefst een serie; dat belooft wat! Heel fijn dat je moedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een binnenkomer! Fijn dat je ons team komt versterken, Annette Koolmees

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn je kaartjes mooi! Ik heb deze set ook veel minder gebruikt dan ik oorspronkelijk gedacht had...
  Tof gedaan met verschillende kleuren op je stempelblok, nog nooit geprobeerd, ik ga sneller een vorm uitsnijden uit papier en daarop blenden. Jouw techniek zorgt voor een leuk watercoloreffect. Weer iets bij op mijn to-do-lijstje ;-)
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Nancy, zeker een keer proberen hoor.. deze techniek is echt leuk om te doen.

   Verwijderen
 4. Mooie techniek, niet moeilijk maar een sterk resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, precies dat is het... niet moeilijk maar een geweldig resultaat!

   Verwijderen
 5. Waauwww, die rode kaart!! Het lijkt wel echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Prachtige kaarten! In deze bloghop zoveel sets gezien die ik niet heb: echt verborgen schatten dus.

   Verwijderen
 7. Prachtige kaarten! Wat leuk dat we dezelfde techniek gebruiken en toch is het weer heel anders. En het was niet afgesproken :).
  Tof dat je meedoet met de hop!

  BeantwoordenVerwijderen