zaterdag 22 juli 2023

Inked & Tiled * Artisan Designteam

Inked & Tiled, Stampin Up, zelfgemaakte kaart, stempelen, artisan designteam, stampin met monique


Deze kaarten maakte ik voor de maandelijkse opdracht van het Artisan Designteam van Stampin' Up!. We mochten aan de slag met de Inked & Tiled bundel.


Een leuke stempelset met bloemen, leuke teksten en wat achtergrond stempels en twee ponsen.. een soort ster en x-teken. In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik met die ponsen moest doen maar gaande weg kwamen er wat ideetjes. In de catalogus staan overigens superleuke voorbeelden met deze ponsen en designpapier. Je kunt de leukste combinaties maken met deze twee ponsen.


Ik begon met het stempelen van de grote bloem, ik was geïnspireerd door een veld met klaprozen waar ik die ochtend langs gewandeld was en besloot met de grote bloem dit veld na te bootsen.Inked & Tiled, Stampin Up, zelfgemaakte kaart, stempelen, artisan designteam, stampin met monique

De tekst stempelde ik op de uitgeponste ster waarop ik een paar bloemen stempelde als achtergrond. 

Een lekker zomers kaartje, vind je niet?

Inked & Tiled, Stampin Up, zelfgemaakte kaart, stempelen, artisan designteam, stampin met monique


Voor de tweede kaart stempelde ik met de ronde bloem een achtergrond. Gewoon het papier helemaal vol stempelen met de bloem. 
Ik vind dit een geweldig effect geven, ga het zeker ook nog met andere kleuren proberen. Maak je eigen designpapier, leuk toch!

Inked & Tiled, Stampin Up, zelfgemaakte kaart, stempelen, artisan designteam, stampin met monique

Voor deze kaart heb ik alleen het takje toegevoegd met een eenvoudige tekst. De kaart heeft niet veel meer nodig!

Voor de tekst heb ik het "kruis" uitgeponst en tot een strip geknipt, weer een andere manier om de pons te gebruiken.

Inked & Tiled, Stampin Up, zelfgemaakte kaart, stempelen, artisan designteam, stampin met monique


Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze kaarten. 
Heb jij deze set ook? of ga je hem misschien ook kopen na het zien van alle inspiratie van het Artisan Designteam? Kijk anders nog even op de facebook site van Stampin' Up! 
Ik ben benieuwd!De producten die ik heb gebruikt zie je hieronder allemaal staan. Wil je iets bestellen? Klik dan op de foto hieronder. Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!


 

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten