zaterdag 20 mei 2023

Darling Details * Artisan Designteam

zelfgemaakte kaart, Darling Details, Darling details stempelset, Darling Details productpakket, Artisan Designteam, opdracht, Stampin Up, Stampin met Moniique, bestellen, kaartje


Het is weer tijd voor de maandelijkse opdracht voor het Artisan Designteam. Deze maand mochten wij aan de slag met het Darling Details productpakket.

Prachtige stansen en prachtige stempels - de stansen hebben superleuke sierranden die deze set weer bijzonder maken. De bloemen zijn lekker artistiek.. ik hou wel van zo'n vorm.Voor de eerste kaart besloot ik te werken met de nieuwe kleur Blueberry Bushel, een prachtige rijke blauwe kleur. 
Ik gebruikte het voor de basiskaart en voor mat die op de kaart komt. Ik stanste de leuke rand eruit zodat je een doorkijkje krijgt.

De superleuke takjes in Lemon Lime Twist en de bloemen gestempeld in Berry Burst maken het tot een vrolijk geheel.

 
zelfgemaakte kaart, Darling Details, Darling details stempelset, Darling Details productpakket, Artisan Designteam, opdracht, Stampin Up, Stampin met Moniique, bestellen, kaartjeVoor de tweede kaart wilde ik graag het schattige stansje van het bloementakje gebruiken.  
Dit lieve bloemetje heb ik meerdere keren gestanst in Berry Burst, Lemon Lime Twist en wit. 
Door alle stansjes op elkaar te plakken (net ietsje verspringend) krijg je een mooie 3D bloem.
Een lief kaartje zo!


zelfgemaakte kaart, Darling Details, Darling details stempelset, Darling Details productpakket, Artisan Designteam, opdracht, Stampin Up, Stampin met Moniique, bestellen, kaartjeDe producten die ik heb gebruikt zie je hieronder allemaal staan. Wil je iets bestellen? Klik dan op de foto hieronder. Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!

Bestel je zelf in mijn webwinkel? Vergeet dan niet mijn gastvrouwcode te gebruiken, in de maand april is deze : Z7ZD3EBB
  
Doordat jij deze code gebruikt kan ik de omzet van de verschillende orders samenvoegen en jou zo de volgende maand een aardigheidje toesturen. Bedankt alvast.Product List
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten