woensdag 26 oktober 2022

Happy Halloween

halloween kaart, bewitching stempelset, Stampin' Up!, zelfgemaakte kaart, Stampin met Monique


Je kunt er niet omheen, straten en huizen zijn versierd, de winkels liggen vol met Halloween producten.. komend weekend vieren we Halloween.
.Halloween vieren doe ik verder niet maar ik maakte wel een aantal leuke kaartjes met de Bewitching. stempelset, niet te moeilijk maar wel heel leuk! Ik hou er van.. Clean & Simple.. maar dat wist je waarschijnlijk al!


Wist jij dat Stampin' Up! superleuke Halloween stempelsets heeft?

Ik heb ze zeker niet allemaal maar door met collega demonstrators te swappen heb ik nu wel een aantal leuke Halloween kaarten ter inspiratie!


halloween kaart, bewitching stempelset, Stampin' Up!, zelfgemaakte kaart, Stampin met Monique


Ik maakte 5 leuke kaartjes en kreeg er vervolgens ook weer 5 kaartjes terug. Dat is dus swappen, we ruilen als het ware onze inspiratie.Superleuk om alle verschillende kaarten te zien. Heb jij een favoriet?


Ik laat je nog even zien welke materialen ik gebruikte voor mijn kaarten. Als jij iets wilt bestellen mag je me altijd een berichtje sturen, je kunt ook op de foto van een product klikken, dan kom je direct in mijn webwinkel.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten