zondag 8 mei 2022

Sending a card to say hello

Stampin Up, Sending Smiles, a card to say Hello, swap,

Stampin met Monique, teamdag,

Gisteren was het eindelijk zover, de Dutch Pinkies teamdag georganiseerd door Michelle Last, onze Engelse teamleider.

Een dag vol gezelligheid, inspiratie, stempelen, lachen en kletsen. Wat was het fijn om weer met zoveel samen te zijn! We hadden elkaar natuurlijk ruim 2 jaar niet meer live gezien, het was een groot feest!

72 dames in een ruimte, allemaal enthousiast en zin in deze dag... heb je een idee? :)


Traditiegetrouw swappen we bij binnenkomst. 
Swappen is ruilen, iedereen maakt een aantal kleine projectjes - een kaartbasis of een klein doosje met iets lekkers erin en dat ruil je met anderen. Zo kom je met 1 of twee projecten en ga je weer naar huis met een tas vol verschillende ideetjes. De ideale manier om nieuwe inspiratie op te doen en om nieuwe mensen te ontmoeten. Superleuk!


Ik maakte twee verschillende kaarten in mijn favoriete kleuren combinatie: zwart-wit met rood.

Ik gebruikte de stempelset Sending Smiles - met deze set mocht ik onlangs ook een presentatie geven bij Stampin' Up! en de zwart-witte kaart die ik ook tijdens deze presentatie liet zien, heb ik nog een aantal keren gemaakt als mijn swap. 

Stampin Up, Sending Smiles, a card to say Hello, swap,

Een kaartbasis in wit, daarop een stuk designpapier van 9,5 x 14,9 cm. 
Dan neem je een stuk wit kaartkarton van 9 x 14,9, hieruit stans je een cirkel van ca. 6 cm en daarna embos je dit. Hier op de foto heb ik witte kleine bloemetjes op de kaart geplakt als een soort embossing. Je kunt het natuurlijk ook door een embossingfolder halen.

De bloem stempel je in zwart en stans je uit, deze bloemen plak je verhoogd op met dimensionals. De tekst stempel je met versamark inkt op een stukje zwart kaart karton en bewerk je met wit embossing poeder zodat de tekst goed duidelijk zichtbaar is.

Een strikje en wat spetters met Wink of Stella, voila.. een superleuke kaart!

Deze kaart is alleen best arbeidsintensief, ik heb er dan ook niet zo heel veel kunnen maken. 

Op het laatste moment maakte ik nog een aantal "simpeler" kaarten. 
Hoewel.. simpeler vind ik altijd een beetje oneerbiedig want de kaart is absoluut niet simpel.. het is alleen wel veel sneller te maken en dat was dan wel weer handig.


Stampin Up, Sending Smiles, a card to say Hello, swap,

Dit is een Slim Line kaart. 
Uit een A4 karton kun je twee van deze kaarten snijden. Eerst snij je het karton op 14,9 cm doormidden  en dan ril je de beide stukken op 7,4 cm. Zo krijg je dus 2 kaarten met de afmeting 7,4 x 21 cm. Een superleuk model, met weer eens anders dan anders.

Op deze kaart stempelde ik het woord Sending in Sweet Sorbet, ook de bloemenhartjes stempelde ik in deze kleur. De bloemen zijn verder helemaal in zwart gestempeld. Je maakte gewoon random een border om je kaart, niet te veel nadenken.. gewoon een leuke rand stempelen. Op deze manier heb je in een handomdraai een hele leuke kaart.


Zo had ik dan een tas vol met allerlei nieuwe ideetjes, ik heb ze voor de foto even bij elkaar gelegd. Ik ga snel goed bekijken wat iedereen heeft gemaakt. Zo leuk altijd!
Ik zit weer boordevol energie en inspiratie, want ondanks dat dit soort dagen ook best heel vermoeiend en intensief zijn, geeft het ook een enorme dosis positieve energie.
Dat is ook Stampin' Up!: inspiratie delen, nieuwe vriendschappen, genieten, samen!


Ik laat nog even zien welke producten ik gebruikt heb.

Heb je nog een vraag over deze kaarten of over Stampin' Up! Stuur me gerust een berichtje. Wil je iets bestellen? Klik op de foto van het product, dan kom je in mijn webwinkel terecht. Uiteraard mag je ook altijd een berichtje sturen, ik kan het ook voor je bestellen.Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten