dinsdag 5 oktober 2021

Voor jou... mini slimline kaart

zelfgemaakte kaart, mini slimline, voor jou, nature's harvest, harvest meadow, stampin blends, inkleuren, zelfgemaakte kaart, stampin up, Stampin met Monique, bestellen, producten,

Wat een schatje he! 

Dit kaartje maakte ik van een vel kraft cardstock van 15,2 x 15,2 cm. Door het vel in het midden te vouwen krijg je een kaartje met de afmetingen 7,6 x 15,2 cm, een mini slimeline kaart.

Dit formaat is heel leuk, groot genoeg om het echt nog leuk te kunnen decoreren en lief juist door het kleine formaat.

Dit Kraft papier is nieuw in de mini catalogus July December 2021, het heeft de afmetingen 15,2 x 15,2 cm (6x6 inch) en zit in een verpakking van 20 vel. Het is lekker stevig papier, goed te gebruiken ook als kaartbasis. 

Kraft Papier Stampin Up, Stampin met Monique


zelfgemaakte kaart, mini slimline, voor jou, nature's harvest, harvest meadow, stampin blends, inkleuren, zelfgemaakte kaart, stampin up, Stampin met Monique, bestellen, producten,


Ik versierde deze kaartjes met de bloemen uit de set Nature's Harvest, uit de mini catalogus July Januari  2021.  Deze set is wel één van mijn favorieten. Deze bloemen vind ik echt geweldig en je kunt ze echt in elke kleur inkleuren. Mogelijkheden te over.

Hier heb ik ze ingekleurd met de Stampin Blends, ik gebruikte de kleuren Daffodil Delight, Calypso Coral en Magenta Madness voor de bloemen. 
Ik begon met de lichtste kleuren en voegde steeds een beetje kleur toe tot ik tevreden was. Dat is het leuke met inkleuren met de Stampin Blends, je kunt de kleuren gewoon over elkaar heen gebruiken en steeds meer kleur opbouwen. zelfgemaakte kaart, mini slimline, voor jou, nature's harvest, harvest meadow, stampin blends, inkleuren, zelfgemaakte kaart, stampin up, Stampin met Monique, bestellen, producten,


Al met al had ik best snel een serie leuke kaartjes. Hopelijk vinden de ontvangers deze kaart ook leuk!


Stampin' Up! heeft ook weer nieuwe producten toegevoegd aan de koopjeshoek, klik {HIER} op ze te bekijken (en eventueel gelijk te bestellen).

De gebruikte producten heb ik hieronder neergezet, wil je iets bestellen? Klik op de foto dan kom je direct in mijn webwinkel.  Uiteraard kan ik jouw bestelling ook verzorgen, stuur me gerust een berichtje, ook als je andere vragen hebt.

 

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten