zaterdag 21 augustus 2021

Bloghop Creatieve Harten - mini catalogus favoriet - Harvest Meadow

 


Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Elke maand hebben we inspiratie voor je, deze maand laten we onze favoriete producten zien uit de nieuwste mini catalogus Juli December 2021.

zelfgemaakte kaart, Stampin Up, Nature's Harvest, Harvest Meadow, favoriet product, bloghop, Creatieve harten, stempelset, bloemen, roze, bestellen


Mijn meest favoriete set is de Nature's Harvest set uit de Harvest Meadow Suite. De bloemen en stansen uit deze set vind ik zo prachtig. Ik kan er geen genoeg van krijgen.


Vorige week bezochten wij een aantal prachtige tuinen en in een van de tuinen stond deze beauty, zeg nou zelf.. deze bloem en die kleuren zijn toch geweldig!


Ik liet me inspireren door de heerlijke roze kleur en ging aan de slag met de over de top kleur Magenta Madness. Dat felle roze.. ik hou er van!zelfgemaakte kaart, Stampin Up, Nature's Harvest, Harvest Meadow, favoriet product, bloghop, Creatieve harten, stempelset, bloemen, roze, bestellen

Zie je trouwens de ge-emboste achtergrond?  Dat is meteen mijn tweede favoriete product, de Timeworn Type 3D Embossing Folder. Deze geeft echt een prachtige achtergrond. Straks laat ik je nog iets leuks zien met deze embossing folder.


zelfgemaakte kaart, Stampin Up, Nature's Harvest, Harvest Meadow, favoriet product, bloghop, Creatieve harten, stempelset, bloemen, roze, bestellen

Hoe maak je deze kaart?


Deze kaart is redelijk eenvoudig te maken. 
Een basiskaart in fel roze, Magenta Madness, daarop een mat in dezelfde kleur een halve centimeter kleiner aan alle randen en ge-embost.  Het witte label stanste ik uit de Stitched so Sweetly Dies, hierop stempelde ik met de achtergrond stempel uit de Nature's Harvest set in dezelfde kleur roze.
De bloem stempelde ik op een stuk Basic White, kleurde het in met de Stampin Blends en heb ik met dimensionals verhoogd opgeplakt op het label.  Een tekst op zwart cardstock met behulp van witte embossing poeder maakt het kaartje af.


Embossing Folder


Ik zei het al eerder, mijn tweede favoriet is de Timeworn Type 3D Embossing Folder, of in het Nederlands 3D embossingmal Oude Druk.  Zoals de naam al zegt geeft deze een verweerde achtergrond, een oude druk.

zelfgemaakte kaart, Stampin Up, Nature's Harvest, Harvest Meadow, favoriet product, bloghop, Creatieve harten, stempelset, bloemen, roze, bestellen

Hier emboste ik een stuk Glimmer Vellum in Polished Pink met de embossingfolder. De glimmer komt op de foto hierboven niet helemaal goed over maar je kunt wel goed zien hoe de embossingfolder eruit ziet.

zelfgemaakte kaart, Stampin Up, Nature's Harvest, Harvest Meadow, favoriet product, bloghop, Creatieve harten, stempelset, bloemen, roze, bestellen

Het was alleen niet wat ik wilde voor de tweede kaart die ik wilde maken, het was iets te fel voor het idee wat ik had maar toen ik het vellum omkeerde zag ik dat het reliëf wit was geworden aan de achterkant. Dat vond ik er verrassend uitzien en hoewel de tekst nu in spiegelbeeld staat vind ik het niet storend.

zelfgemaakte kaart, Stampin Up, Nature's Harvest, Harvest Meadow, favoriet product, bloghop, Creatieve harten, stempelset, bloemen, roze, bestellen

Deze kaart is wat minder fel van kleur dan de vorige, ik gebruikte Polished Pink in plaats van Magenta Madness maar is verder qua opzet identiek. Nu gebruikte ik een label uit de set Tailormade Tags.

Lint in bijpassende kleur!


Zie je het lintje in het label op de kaart hierboven?  Dat heb ik zelf gekleurd met de Stampin Blends. Je kunt bijna elk lint kleuren met de Stampin Blends waardoor je altijd wel een bijpassend lintje kunt maken.
Het lint wat ik hier gebruikte hoort ook bij de Harvest Meadow Suite en is het Diamond Weave Ribbon. Ik vond het lint te breed bij deze kaart en knipte het doormidden, twee lintjes voor de prijs van één. Hoe leuk is dat!
Soms moet je gewoon iets uitproberen, in dit geval gaf het een superleuk effect.


zelfgemaakte kaart, Stampin Up, Nature's Harvest, Harvest Meadow, favoriet product, bloghop, Creatieve harten, stempelset, bloemen, roze, bestellen


En zo heb je twee kaartjes, met bijna dezelfde producten maar toch heel verschillend. Welke vind jij de leukste?

zelfgemaakte kaart, Stampin Up, Nature's Harvest, Harvest Meadow, favoriet product, bloghop, Creatieve harten, stempelset, bloemen, roze, bestellen


Hop nu door naar mijn collega, klik op de naam onder die van mij (ik ben Monique) en maak een rondje. Geniet van alle inspiratie!
Hieronder vind je de producten die ik heb gebruikt voor deze kaarten. Als je iets wilt bestellen kun je klikken op de foto van het product, dan kom je direct in mijn webwinkel. Uiteraard wil ik het ook voor je bestellen, stuur me gerust een berichtje.


Product List

5 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke kaart en technieken heb je gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja mijn favoriete bloemen van nu.... super leuke kaarten! Blijf het ook een geweldige set vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kaarten en die embossingfolder had ik nog niet ontdekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk gedaan, prachtig. Wat is die embossingfolder leuk, hij staat op mijn bestel lijstje haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige ook 1 van mijn favoriete sets en wat een leuke embossing folder dank je wel voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen