zaterdag 20 maart 2021

Kaartenset met verpakking - Bloghop Creatieve Harten

 


Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten, deze maand laten we je zien hoe leuk het is om een setje kaarten te maken met een bijpassende verpakking. 

Het ultieme cadeau als je het aan mij vraagt, iedereen wil toch een leuk setje kaarten om te versturen? Ik krijg in ieder geval altijd leuke reacties als ik een setje kaarten cadeau geef.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik maakte een set kaarten met de heerlijke stempelset Sweet Strawberry. Ik maakte 4 verschillende kaarten en ik moet je zeggen.. het water liep me in de mond. Daar krijg je toch trek van... die heerlijke rode aardbeien... yummie!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


De kaarten verpakte ik in een kant een klare acetate card box. Deze doorzichtige doosjes zijn zo leuk dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan!
Om het doosje maakte ik een band, ik stempelde de aardbeitjes met Poppy Parade inkt op het Poppy Parade cardstock. Het is op de foto moeilijk te zien maar het effect is heel subtiel.  Een mooi lint erom heen en een 3D aardbei maken het tot een superleuke verpakking.

De 3D aardbei maakte ik door de aardbei 3x te stempelen en uit te ponsen. Je vouwt ze allemaal dubbel en bevestigt de helften aan elkaar totdat je een "echte" aardbei krijgt. Niet moeilijk en met een leuk effect.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Al met al ben ik weer erg blij met dit setje kaarten in een leuke verpakking. Altijd handig om zo'n cadeautje klaar te hebben liggen.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Ik ben benieuwd wat je van mijn setje vindt, laat je het me weten? Dat vind ik leuk. 

Ik ben ook benieuwd wat mijn collega's hebben gemaakt, jij ook?  Klik op de naam onder die van mij (ik ben Monique de Kok) en hop gezellig door. Ik wens je veel inspiratie.
Hieronder zie je de materialen die ik heb gebruikt. Wil jij iets bestellen? Klik op een foto van het product, dan kom je direct in mijn webwinkel. Uiteraard mag je ook altijd een berichtje sturen. Ik help je graag.


Product List

7 opmerkingen:

 1. Oooooh nog meer aardbeien mmmm wat een prachtige creaties ook ! Dankjewel voor de inspiratie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaartjes en zo leuk met die acetata box, we hadden het zelfde idee. Heel mooi setje is het geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker zomers zo! En die acetate box is zo'n fijne basis om een verpakking te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kreeg er ook gelijk trek in! En deze stempelset is ook geweldig zonder het sab papier

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk setjes zo Monique! Super leuk en je krijgt meteen trek in aardbeitjes. Die overigens tijdens deze bloghop ook erg in trek waren. :)

  BeantwoordenVerwijderen