vrijdag 20 november 2020

Online kortingsfestijn - 24 november

 Dinsdag 24 november a.s. is er het Online kortingsfestijn!

 

Op deze dag ontvang je op bijna alle producten uit de jaarcatalogus van Stampin' Up! 10% korting. Hoe leuk is dat!


Er zijn een aantal artikelen die niet meedoen met deze 10% kortingsactie, die vind je {hier} op deze lijst, alle andere artikelen uit de jaarcatalogus van Stampin' Up! kun je alleen 24 november met 10% korting kopen.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik ga van deze leuke actie zeker gebruik maken. Jij ook?

Heb je nog een stempelset op jouw verlanglijstje staan? Of een kleur inkt of een pak design papier? Dit is je kans, profiteer van deze leuke korting! 

Je kunt zelf jouw bestelling doen via mijn webshop, dan wordt de zending rechtstreeks bij je thuis bezorgd. Je betaalt dan € 5,95 verzendkosten ongeacht hoe groot jouw bestelling is. Je kunt alleen met credit card bestellen.

Heb je geen credit card of kom je er niet uit? Ik kan uiteraard ook jouw bestelling verzorgen, mail me gerust.


Ik doe een extra verzamelbestelling dinsdag 24 november, dus wil je profiteren van de 10% kortingsactie en geen verzendkosten betalen? Mail me dan uiterlijk maandagavond 23 november jouw bestelling door en haal jouw bestelling bij mij op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten