zondag 18 augustus 2019

Hello

Hallo.... na een aantal weken zonder stempelen begint het gelukkig weer te kriebelen. 

Dit allerliefste kaartje maakte ik al een poos terug maar had ik nog niet laten zien. Vinden jullie het ook geen schatje. Die lieve vogeltjes...ik ben er helemaal weg van!
De achtergrond maakte ik met de 3D embossing folder Pinewood Planks, zo samen met de vogeltjes heeft dit kaartje niet veel nodig.  Ik vind hem weer leuk, jij ook?


www.bloem-monique.blogspot.nl


Wil jij ook deze set om met de vogeltjes aan de slag te gaan? Je mag mij altijd mailen en ik verzorg met alle plezier jouw bestelling.  Dinsdag 20 augustus doe ik weer een verzamelbestelling, als je dan mee bestelt heb je geen verzendkosten.  Denk je ook nog aan de bonuscodes? tot en met eind augustus kun je deze nog inleveren, niet vergeten hoor, dat zou zonde zijn!

1 opmerking: