dinsdag 2 juli 2019

Pluk de dag.... speciale actie!

Ken je de stempelset Pluk de Dag al?  
een nieuwe, Nederlandse stempelset... en hij is leuk!!
Ik heb er de afgelopen dagen heerlijk mee gespeeld en heb een paar leuke kaarten gemaakt. De bloem is leuk en ook de teksten zijn super! Een fantastische set als je het mij vraagt.


Op instagram en Facebook had je deze kaart misschien al voorbij zien komen, een gezellig rijtje bloemen, volgens mij in elke kleur leuk...dat moet ik toch eens proberen..:)


De stempelset is geweldig maar de nieuwe Medium Daisy Punch is ook zo leuk. We hadden al de Daisy Punch maar dit is het kleine zusje. Nu kunnen we allebei de margrietjes uitponsen.

Ik ben enthousiast en ik wil jou ook enthousiast maken. 
Ik heb een aantal kaartjes gemaakt die ik jou ook graag wil laten maken. Koop jij de stempelset bij mij de komende 3 weken dan krijg jij de materialen om deze 2 kaartjes te maken. Gewoon gratis, omdat ik je graag op weg wil helpen met deze leuke set.


Koop je de hele bundel, dus de stempelset met de Medium Daisy Punch dan krijg je de materialen om deze 4 kaartjes te maken:


met de stempelset en eventueel pons en jouw eigen kleuren inkt kun je deze kaarten namaken of er natuurlijk je eigen draai aan geven. Je ontvangt alle materialen, inclusief embellishments en enveloppen en met een beknopte handleiding gratis bij jouw bestelling als je de komende 3 weken bij mij bestelt.

  • bestel de stempelset Pluk de Dag (of Daisy Lane als je de Engelse teksten wilt) en ontvang gratis de materialen om 2 kaarten te kunnen maken. Kosten € 28,-
  • bestel de gehele bundel, de stempelset en Medium Daisy Punch en ontvang naast de 10% bundelkorting, gratis de materialen om 4 kaarten te kunnen maken. Kosten € 42,75
  • Maak gebruik van de Bonusdagen van Stampin' Up! en bestel naast de bundel nog voor minimaal € 17,25 extra en ontvang ook nog een voucher van € 6,- die je weer kunt besteden in augustus. Denk aan bijvoorbeeld twee kleuren stempelinkt, of de grote Daisy Punch. 
Ik doe op zondag 7 en vrijdag 19 juli weer een verzamelbestelling. Stuur me jouw bestelling zo snel mogelijk door.

N.B. deze actie is alleen geldig bij Stampin met Monique en is geldig tot uiterlijk 21 juli. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten