zaterdag 4 mei 2019

Bloghop Creatieve Harten - mannenkaarten


Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Het thema van deze maand is mannenkaarten. Veel mensen vinden mannenkaarten moeilijk, we gaan ons best doen om te laten zien dat mannenkaarten helemaal niet zo moeilijk zijn, hopelijk vind je hier een heleboel inspiratie.


Bij het bedenken wat ik ging maken voor deze bloghop dacht ik vrij snel aan de Classic Garage Suite uit de voorjaarscatalogus. Een prachtige set helemaal voor mannen: stempelset, dies, papier, lint en embellishments, zoals we gewend zijn van Stampin' Up! is alles perfect op elkaar afgestemd. Nou moet ik toegeven dat ik -ja ik schaam me erg- deze set nog nauwelijks heb gebruikt. Wat ben ik dan ook blij dat de stempelset en dies meegaan naar de nieuwe catalogus, daar kan ik nog een heel jaar mee spelen. Het papier daarentegen gaat niet mee, dus heb ik me flink uitgeleefd en er heel veel kaarten mee gemaakt.  Inspiratie heb ik gevonden op pinterest en als je dan eenmaal lekker bezig bent..... :)

Het papier heeft 4 keer 12 verschillende vellen design papier, ik heb 1 set van 12 vellen zo goed als opgemaakt, ik ben best trots op mezelf. 

Ben je enthousiast geworden voor dit papier? Je kunt het deze maand nog bestellen, maar wacht niet te lang want op is op. De stempelset en dies zijn volgend jaar ook nog verkrijgbaar maar dan helaas niet meer als bundel. Wil je ze graag hebben dan kun je ze deze maand nog met 10% bundelkorting bestellen.

Ik heb met de 3 setjes papier die ik nu nog over heb 3 pakketten gemaakt. In deze pakketten zitten 12 vellen designpapier van 15x15 cm, 4 vellen cardstock (half A4) in bijpassende kleuren, 1,5 meter lint, 2 metalen "bedels" en 2 uitgestanste dies (in zwart en zwart glimmer papier). Je kunt minimaal 4 kaarten maken met dit pakket, maar als je zelf nog wat basiskaarten toevoegt kunnen er makkelijk 10  kaarten gemaakt worden.  


Sorry de pakketjes zijn op.

Deze pakketjes heb ik te koop voor € 9,-  inclusief verzenden (€ 2,61), mail me als je interesse hebt. Ook hier geldt: op=op!


Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze mannenkaarten. Hop nu gezellig door naar mijn collega's.  Klik op de naam onder die van mij (Monique de Kok), ik wens je nog veel inspiratie toe.Product List

7 opmerkingen:

 1. Ze zijn allemaal stuk voor stuk geweldig! Echt super gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie set met kaarten heb je weer gemaakt Monique!
  Leuk idee dat je er meteen setjes bij hebt gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb jij er veel gemaakt! Allemaal mooi! Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk bezig geweest jij en het dsp zo in de picture gezet. Ga er denk ik een paar case-en...
  Handig dat je ook papiersetjes aanbied!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke set kaarten heb je gemaakt Monique. Heerlijk hè als je zo lekker je uit kunt leven wanneer je goede inspiratie hebt.Heb je gelijk lekker een flinke voorraad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat veel kaarten! Dat papier is ook zoooooooo leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goed idee! SU-per gedaan.
  Mooie kaarten Monique.

  BeantwoordenVerwijderen