zaterdag 13 april 2019

Geluk zit in kleine dingen....

...zo waar! 
Een lief kaartje, ik werd blij van het maken, ik hoop dat de ontvanger er ook blij van wordt. 
Heerlijk om creatief bezig te kunnen zijn, ik word daar echt gelukkig van.


Deze kaart is vandaag mijn swap! Het is vandaag weer Onstage, het halfjaarlijks evenement voor demonstratrices van Stampin' Up!. Vandaag krijgen wij weer de nieuwe catalogus in handen en zien we heel veel nieuwe producten, krijgen we business tips en ontmoeten we weer onze collega demonstratrices. Swappen - het ruilen van onze zelfgemaakte creaties- is altijd een superleuk onderdeel. Door het swappen heb je contact met vele andere demo's en doen we van elkaar nieuwe idee├źn op.Dit is dus het kaartje wat ik ga ruilen met mijn collega's. Ik hou van zwart-wit en van Clean & Simple.  Ik laat graag zien dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om een leuke kaart te maken met alleen stempels en inkt. Ik hoop dat ze deze kaart leuk vinden en er inspiratie uit halen. Daar is het uiteindelijk allemaal om te doen, om elkaar te inspireren. Ik ben heel benieuwd naar de swaps van mijn collega's. Ik zal het je volgende week laten zien.

Hieronder laat ik je zien welke materialen je nodig hebt om deze kaart te kunnen maken. Wil je iets bestellen dan wil ik dat met alle plezier voor je regelen. Stuur me gerust een berichtje


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten