zaterdag 2 maart 2019

Bloghop Creatieve Harten - geschenklabels


Welkom bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Deze maand is het thema Geschenklabels. Het is de bedoeling dat je met 1 stempelset 3 of meer verschillende labels maakt. 

Ik heb gekozen voor de stempelset Amazing Life, een hele veelzijdige set die je voor heel veel verschillende gelegenheden kunt gebruiken. 
Ik heb een label gemaakt die een slag groter is dan gewoonlijk. Zo is het een mini kaart die je perfect kunt gebruiken aan een cadeau of boeket.

Lekker vrolijke kleurtjes, voor verschillende gelegenheden te gebruiken, ik ben weer blij met deze labels. Altijd handig om op voorraad te hebben. en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is duidelijk, deze set is eigenlijk onmisbaar.

Helemaal onderaan deze blogpost zie je de producten die ik heb gebruikt. Door op de foto te klikken kom je in mijn webwinkel, je kunt hier gelijk bestellen als je een credit card hebt. Je mag mij ook altijd een mail sturen met jouw bestelling. Ik verzorg hem graag voor je. Vergeet niet dat je deze maand nog steeds bij elke € 60,- euro een gratis product kunt kiezen!

Nog meer geschenklabels zie je bij mijn collega's. Door op de naam onder die van mij (ik ben Monique de Kok) te klikken ga je naar het volgende blog. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet en we zouden het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat op ons blog. :)


Product List

9 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig formaat geschenklabels zeg! Ze zijn echt super leuk! Dankjewel voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie labels Monique, die staan leuk op elk pakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je inspireert mij om deze stempelset weer eens te gaan gebruiken. Vooral je klavertjes vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms zit er gewoon meer in een set dan je op het eerste gezicht denkt. Heel fris oogt dit alles! TOP!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze hartstikke gaaf, Monique. Helemaal top.
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo, je was lekker op dreef!
  Ze zijn echt weer SUper gaaf.
  Die set heb ik niet, maar je brengt me op ideetjes....ojee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie labels en wat een goed idee, "gewoon" rechte vorm.

  BeantwoordenVerwijderen