zondag 13 januari 2019

Sale-a-Bration!

Het grootste feest van Stampin' Up!
De Sale-a-Bration periode loopt van 3 januari tot 31 maart 2019 en er zijn in deze periode maar liefst 3 verschillende aanbiedingen: Shop, Host, Join.
Heb jij al gezien welke prachtige, gratis producten je kunt uitkiezen bij jouw bestelling? Klik hier, op de foto of op de afbeelding van de Sale-a-Bration folder in de zijbalk om ze te zien.
In deze blogpost leg ik je graag uit wat deze 3 voordelen van de Sale-a-Bration inhouden:
Shop
Koop en ontvang bij elke € 60,- een gratis product naar keuze uit de Sale-a-Bration 2019 folder. Je herkent ze door de oranje sticker met de tekst “Free with 60€ purchase “. Er zijn ook cadeautjes die bij bestellingen van €120,- beschikbaar zijn. Je herkent ze aan de groene sticker met de tekst “Free with 120€ purchase”.
HOST
Regel jij een stempelfeestje en/of bestel je samen met vriendinnen?  Eke bestelling die voldoet aan de voorwaarden komt in aanmerking voor Stampin Rewards.
Bestel voor € 275,- of meer tijdens de Sale-a-Bration periode, dan ontvang je €27,- meer aan Stampin rewards dan bij een normale bestelling vanaf €275,-
JOIN
Het starterspakket kopen en daarmee Stampin’ Up! demonstratrice worden is altijd een goede deal. Maar tijdens de Sale-a-Bration 2019 is het een SUper deal.
Dit jaar heb je 2 opties voor het starterspakket.

11.    Kies voor €230,- aan producten en betaal € 129,- !
22.  Kies voor €230,- aan producten + de exclusieve Craft & Carry Tote (t.w.v. € 61) en betaal €160,-
n.b. deze tas is alleen verkrijgbaar bij aanschaf van het starterspakket en zal niet los in de verkoop komen.

Voordelen van Stampin’ Up! speciaal voor demonstratrices

– minimaal 20% korting op de Stampin’ Up! producten die je koopt
– je koopt als eerste de nieuwste producten met minimaal 20% korting
– elke week een mail met nieuws genaamd Succeed Weekly
– elk kwartaal het Stampin’ Success magazine
– mogelijkheid om deel te nemen aan Stampin’ Up! events
De enige voorwaarde om demonstratrice te zijn en blijven is het behalen van een minimale kwartaalomzet van 300 CSV (ca. €373). Haal je die niet dan wordt je automatisch uitgeschreven. Geen vragen, geen probleem!


Het starterspakket bestellen
Maak een lijst met producten ter waarde van €230,- die je wilt bestellen. Ga naar het inschrijfformulier via deze link en vul dit helemaal in. Betaling van je starterspakket gaat via een machtiging voor je bankrekening of door betaling met een credit card.
Let op: je bestelling kan niet hoger zijn dan €230,-!
Bij je startpakket ontvang je geen Sale-a-Bration cadeautjes! Je betaalt geen verzendkosten voor je starterspakket.

Naast de door jou gekozen producten ontvang je een business pakket ter waarde van €60,- inclusief jaar catalogussen, voorjaarscatalogussen, bestelformulieren en uitnodigingen.

Wil je meer informatie over het starterspakket of over het doen van bestellingen, neem gerust contact met mij op via email .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten